Vacature Research Nurse/Onderzoeksassistent (16 uur p.w.)

EB Medical Research is een onafhankelijk medisch onderzoekscentrum dat geneesmiddelenonderzoek uitvoert in opdracht van farmaceutische bedrijven en andere onderzoeksinstellingen. De deelnemers die mee doen aan diverse onderzoeken ontvangen wij op onze locaties Almere en Utrecht.

Bij EB Medical Research hebben wij oog voor onze patiënten en deelnemers aan onderzoek. Wij zorgen er voor dat de veiligheid van de deelnemer altijd gewaarborgd is. Ons team is klantgericht en draagt er zorg voor dat de verwachtingen van de opdrachtgever volgens protocol worden nagekomen.

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij voor EB Medical Research Almere per direct op zoek naar een enthousiaste research/onderzoeksassistent voor 16 uur per week.
Als onderzoeksassistent ben je, samen met een onderzoeksarts, verantwoordelijk voor de uitvoering van geneesmiddelenstudies volgens onderzoeksprotocollen. Naast het inplannen van de afspraken met de patiënten, zorg je ervoor dat alle benodigde documentatie in orde is en voer je diverse verpleegkundige handelingen uit. Denk daarbij aan het afnemen van bloed, het meten van longfunctie, het meten van bloeddruk en het maken van ECG’s. Je krijgt alle gelegenheid je in deze handelingen te bekwamen, mocht de ervaring onvoldoende aanwezig zijn. Daarnaast zorg je dat de voorraad op orde is, verwerk je het bloed in het lab en beantwoord je vragen van monitoren. Je bent hiermee een spil in de diverse onderzoeken die bij EB Medical Research uitgevoerd worden en betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie geneesmiddelen.

Tot jouw takenpakket behoren o.a.

• Uitvoeren van visites volgens protocol, samen met de onderzoeksarts
• Bijhouden van essentiële documenten,
• Volgen van trainingen
• Verwerken van data volgens protocol in elektronische systemen
• Contact met patiënten, sponsoren en monitoren

Functieprofiel

De proactieve, zelfstandige onderzoeksassistent, die wij zoeken heeft affiniteit met geneesmiddelenonderzoek. Beschikt bij voorkeur over een afgeronde (para)medische opleiding op HBO-niveau of MBO met circa 4 jaar relevante ervaring. Het is een pré als je venapunctie (bloedprikken) beheerst, of bereid bent dit "on the job" te leren. Je bent bekend met klinische onderzoek of bent geïnteresseerd om hier te ontwikkelen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Verder ben je flexibel ingesteld en beschik je over organisatorische capaciteiten.

Binnen deze functie zijn de volgende competenties belangrijk:

• Patiëntvriendelijk
• Accuraat
• Resultaatgericht
• Goede beheersing Engels en Nederlands

Wij bieden een veelzijdige functie, waarin alle aspecten van klinisch onderzoek aan bod komen, met uitzicht op een vast dienstverband. Je gaat werken in een informele werkomgeving met een prettige sfeer, in een collegiaal werkend team.

Kom jij ons team versterken?

Wij zien je CV en motivatiebrief met belangstelling tegemoet via a.lankreijer@emotionalbrain.nl!

Heb je vragen over deze functie neem dan telefonisch contact op met Barbara Dormans (Studiecoördinator) of Angelique Lankreijer (HR Adviseur), tel: 030-7606600 Meer informatie over EB Medical Research kun je vinden op onze website www.flevoresearch.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

(030) 760 66 00

Voor al uw vragen kunt u hier terecht

Adresgegevens

Louis Armstrongweg 88, 1311 RL Almere

Contactformulier

Vragen? Gebruik dan dit contactformulier